Bine aţi venit în Sala de Lectură !

Ghidul "Modele de subiecte şi rezolvări" pentru disciplina Economie este oferit prin efortul comun al Prof. Viorica Urs şi Prof. Daniel Voinea, cadre didactice cu gradul I, cu experienţă de zeci de ani la catedra de economie, ale căror elevi au obţinut, şi prin contribuţia lor, rezultate remarcabile şi constante la Olimpiadele Naţionale şi Judeţene, la Examenele de Bacalaureat şi Admitere în instituţiile superioare de învăţământ.

Din această Sală de Lectură puteţi parcurge, gratuit, o parte a subiectelor şi rezolvărilor din carte, cu un simplu click.

Ghidul "Bacalaureat - Economie. Modele de subiecte şi rezolvări" conţine 300 de modele de subiecte şi rezolvări, grupate pe tematica şi subiectele examenelor de bacalaureat din 2008 şi 2009 - ca suport de bază pentru Examenul de Bacalaureat în 2011.

Rezolvările sunt puse la dispoziţie în format electronic (pentru sistemele Windows XP, Vista, Windows 7 - doar pe calculatorul personal), în ordinea subiectelor date de Minister în anul 2009. Subiectele pot fi descărcate gratuit din site-ul Ministerului (download).

După răsfoirea şi evaluarea conţinutului pus la dispoziţie pentru acces gratuit, accesul la conţinutul integral al ghidului se realizează prin SMS.

Realizarea plăţii durează circa 1 minut. În zilele lucrătoare, transmiterea parolei se realizează în câteva ore de la solicitare. Rezolvările sunt dedicate învăţării pe calculatorul personal, în format electronic (cheia de înregistrare se oferă pentru cel mult două calculatoare, cu o singură plată). Rezolvările sunt clasificate în 3 tipuri - subiecte de tip I, II şi III - parola fiind aceeaşi.
Răsfoiţi ghidul gratuit