Bine aţi venit în Sala de Lectură !

Ghidul Ghidul de pregătire "Modele de subiecte şi rezolvări Informatică 2010" este oferit prin efortul comun al Prof. Mirela Voinea (Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" Galaţi) şi Prof. Raluca Sima (Liceul Teoretic "Panait Cerna", Brăila), cadre didactice cu gradul I, cu experienţă de zeci de ani la catedra de informatică, ale căror elevi au obţinut, şi prin contribuţia lor, rezultate remarcabile şi constante la Olimpiadele Naţionale şi Judeţene, la Examenele de Bacalaureat şi Admitere în instituţiile superioare de învăţământ.

Din această Sală de Lectură puteţi parcurge, gratuit, o parte a subiectelor şi rezolvărilor din carte, cu un simplu click.

Ghidul "Modele de subiecte şi rezolvări Informatică 2010" conţine 300 de modele de subiecte şi rezolvări, grupate pe tematica şi subiectele examenelor de bacalaureat din 2008-2010 - ca suport de bază pentru Examenul de Bacalaureat în 2011.

Rezolvările sunt puse la dispoziţie în format electronic (numai pentru sistemele Windows XP conectate la internet - doar pe calculatorul personal), în ordinea subiectelor date de Minister în anul 2009. Subiectele pot fi descărcate gratuit din site-ul Ministerului (download).

După răsfoirea şi evaluarea conţinutului pus la dispoziţie pentru acces gratuit, accesul la conţinutul integral al ghidului se realizează prin SMS.

Realizarea plăţii durează circa 1 minut. În zilele lucrătoare, transmiterea parolei se realizează în câteva ore de la solicitare.

Răsfoiţi ghidul gratuit