Bine aţi venit în Sala de Lectură !

Ghidul "Bacalaureat 2011 - Istorie. Modele de subiecte şi rezolvări" pentru disciplina Istorie este oferit prin efortul D-nei Prof. Cornelia Miler, cadru didactic cu gradul I, cu experienţă de zeci de ani la catedra de istorie.

Din această Sală de Lectură puteţi parcurge, gratuit, o parte a subiectelor şi rezolvărilor din carte, cu un simplu click.

Ghidul "Bacalaureat 2011 - Istorie. Modele de subiecte şi rezolvări" conţine 300 de modele de subiecte şi rezolvări, grupate pe tematica şi subiectele examenelor de bacalaureat din 2008-2010.

Rezolvările sunt puse la dispoziţie în format electronic (pentru sistemele Windows XP, Vista, Windows 7 - pe calculatorul personal) în ordinea subiectelor date de Minister în anul 2009, baza pregătirii pentru Bacalaureat 2011. Subiectele pot fi descărcate gratuit din site-ul Ministerului (download).

După răsfoirea şi evaluarea conţinutului pus la dispoziţie pentru acces gratuit, accesul la conţinutul integral al ghidului se realizează prin SMS.

Realizarea plăţii durează circa 1 minut. În zilele lucrătoare, transmiterea parolei se realizează în câteva ore de la solicitare. Rezolvările sunt dedicate învăţării pe calculatorul personal, în format electronic (cheia de înregistrare se oferă pentru cel mult două calculatoare, cu o singură plată).

Răsfoiţi ghidul gratuit