Bine aţi venit în Sala de Lectură !

Ghidul "Modele de subiecte şi rezolvări" pentru disciplina Logică şi argumentare este oferit prin efortul Dl. Prof. Daniel Voinea, ai cărui elevi au obţinut, şi prin contribuţia sa, rezultate remarcabile şi constante la Olimpiadele Naţionale şi Judeţene şi rezultate maxime la Examenele de Bacalaureat.

Din această Sală de Lectură puteţi parcurge, gratuit, o parte a subiectelor şi rezolvărilor din carte, cu un simplu click.

Ghidul "Bacalaureat - Logică. Modele de subiecte şi rezolvări" conţine 300 de modele de subiecte şi rezolvări, grupate pe tematica şi subiectele examenelor de bacalaureat din 2008-2010. Sunt prezentate definiţii, modele grafice de verificare a validităţii, tabele de calcul ş.a., fiind clarificate metodele corecte şi complete de tratare a subiectelor de logică.

Rezolvările sunt puse la dispoziţie doar în format online (pentru sistemele conectate la internet - pe calculatorul personal), în ordinea subiectelor date de Minister în anul 2009. Subiectele pot fi descărcate gratuit din site-ul Ministerului (download). Alternativ, pot fi descărcate din Librărie (download).
După răsfoirea şi evaluarea conţinutului pus la dispoziţie pentru acces gratuit, accesul la conţinutul integral al ghidului se realizează prin SMS sau CARD. Plata se face prin Librăria Scriitorilor . Culegerea este alcătuită din 2 volume (subecte de tip I - volumul I, respectiv subiecte de tip II- volumul al II-lea).

Realizarea plăţii durează circa 1 minut. Accesul este imediat.


Răsfoiește ghidul gratuit