Bine aţi venit în Sala de Lectură !

Ghidul "Modele de subiecte şi rezolvări" pentru disciplina Psihologie este oferit de Prof. Mariana Marţian, cadru didactic ce dăruieşte exemplar această disciplină elevilor, dăruire demonstrată prin rezultatele remarcabile şi constante la Olimpiade Naţionale şi Judeţene, Examene de Bacalaureat şi Admitere în instituţii superioare de învăţământ.

Din această Sală de Lectură puteţi parcurge, gratuit, o parte a subiectelor şi rezolvărilor din carte, cu un simplu click.

Ghidul "Bacalaureat - Psihologie. Modele de subiecte şi rezolvări" conţine 100 de modele de subiecte şi rezolvări, grupate pe tematica şi subiectele examenelor de bacalaureat din 2008-2010.

Rezolvările sunt puse la dispoziţie în format electronic (pentru sistemele Windows XP, Vista, Windows 7 - doar pe calculatorul personal), în ordinea subiectelor date de Minister în anul 2009. Subiectele pot fi descărcate gratuit din site-ul Ministerului (download).

După răsfoirea şi evaluarea conţinutului pus la dispoziţie pentru acces gratuit, accesul la conţinutul integral al ghidului se realizează prin SMS.

Realizarea plăţii durează circa 1 minut. În zilele lucrătoare, transmiterea parolei se realizează în câteva ore de la solicitare. Rezolvările sunt dedicate învăţării pe calculatorul personal, în format electronic (cheia de înregistrare se oferă pentru cel mult două calculatoare, cu o singură plată). Rezolvările sunt clasificate în 3 tipuri - subiecte de tip I, II şi III - parola fiind aceeaşi.

Răsfoiţi ghidul gratuit