Desi am dorit sa fim cat mai expliciti,
suntem convinsi ca mai sunt intrebari. Majoritatea lor ar putea sa dispara dupa ce deschideti Sala de Lectura. Dar ne bucuram sa va raspundem la intrebari; sunt binevenite si sugestii pentru viitor.
      In aceste cazuri, ne puteti scrie la
bdigitala@yahoo.com

      Sigur veti primi un raspuns, in timpul cel mai scurt posibil.
      Pentru sesizari ce nu suporta intarziere apelati numarul de telefon   0745955210

Rezolvari.net

ofera acces imediat - prin introducerea platii cu sms- in pregatirea celor mai dificile discipline la examenul de bacalaureat:

oferind indrumari si rezolvari sigure, excelent explicate.


16.04.09 ::
Editura Sfantul Ierarh Nicolae sponsorizeaza toti participantii la Olimpiada Nationala de Stiinte Socio-Umane, Craiova, 2009, care pot transmite, la adresa de mail din pagina de Contact, titlul culegerii pe care o doresc, impreuna cu numele lor. Inregistrarea este gratuita.


06.03.09 :: Sala de Lectura
permite deja accesul demonstrativ la Culegerile Online de Filozofie, Economie, Psihologie, Informatica - Neintensiv. Accesul este gratuit, prin intermediul aplicatiei Sala de Lectura, ce se descarca de
aici.


Rezolvari.net reprezinta o modalitate inovativa de pregatire pentru Examen, depasind variantele clasice frecvente (pregatire īn particular, discutii īndelungi pe internet, achizitie īntārziata a culegerilor de hārtie - cu solutii de nerevizuit īn cazul modificarii subiectelor). Rezolvari.net va sustine pentru un nivel superior de pregatire, prin:
  • Colective de rezolvare cu mare experienta didactica
  • Sala de Lectura Personala
  • Acces rapid la Culegerile Online (24 h/24), postate pe servere performante
  • Atu-ul Culegerilor Online, care se pot modifica/updata din serverele Rezolvari.ro daca o parte a variantelor pe site-ul edu.ro sufera inlocuiri, erate, s.a.
  • Achizitie rapida a accesului la Culegerile Rezolvari.net, fara comanda si fara deplasare la posta sau banca, folosind telefonul mobil, cu acces imediat la Rezolvari


Impresii de la cumparatori


 

Copyright © 2009 Editura Sfantul Nicolae
Toate drepturile rezervate
Web Design