Subiecte Rezolvate Bacalaureat Psihologie Economie Filosofie Istorie Matematica - Rezolvari Variante BAC Subiecte Informatica Neintensiv rezolvate - 2013

Rezolvari.net lucreaza realmente la rezolvari pentru Matematica, Economie, Informatica, Filosofie, Psihologie, Logica, Istorie, cu avantajele date de formatul culegerilor proprii. Aplicatia necesara accesarii subiectelor rezolvate pentru:
Nu necesita instalare. Se pot accesa gratuit solutii ale subiectelor de bacalaureat, pentru fiecare disciplina. Daca apreciati ca rezolvarile se ridica la nivelul asteptat al unei pregatiri de calitate, va puteti crea un cont de acces cu valabilitate de 1 an pentru accesarea celor 300 de variante rezolvate pentru fiecare disciplina prezenta pe Rezolvari.Net.

Adobe Reader  

Rezolvari.net

ofera acces imediat - prin introducerea platii cu sms- in pregatirea celor mai dificile discipline la examenul de bacalaureat:

oferind indrumari si rezolvari sigure, excelent explicate, din partea unor colective de profesori cu multa experienta.


06.03.09 :: Sala de Lectura
permite deja accesul demonstrativ la Culegerile Online de: Informatica, Economie, Filozofie, Psihologie. Accesarea subiectelor cu modele complete de rezolvare este gratuit, prin intermediul aplicatiei Sala de Lectura, ce se descarca de
aici.


01.03.09 :: Variantele / subiectele pentru Bacalaureat 2009
au fost afisate pe site-ul www.edu.ro
Ele vor fi verificate pana la 1 Aprilie, dupa care vor fi postate Ón forma finala.
viziteaza www.edu.ro  
Rezolvari.net reprezinta o modalitate inovativa si morala de pregatire pentru Examen - restabilind egalitatea de sansa intre elevii care se pregatesc in particular si cei care nu o pot face. Rezolvari.net va sustine pentru un nivel superior de pregatire, prin:
  • Oferta unor modele aproape perfecte de rezolvare a subiectelor pentru bacalaureat
  • Colective de profesori cu mare experienta didactica Ón rezolvarea subiectelor (inclusiv universitari)
  • Sala de Lectura Personala
  • Acces rapid la Culegerile Online cu modele de rezolvare a variantelor de (24 h/24), postate pe servere performante
  • Atu-ul Culegerilor Online, care se pot modifica/updata din serverele Rezolvari.ro daca o parte a subiectelor de BAC, pe site-ul edu.ro, sufera inlocuiri, erate, s.a.
  • Achizitie rapida a accesului la Culegerile pentru Bac ale Rezolvari.net, fara comanda si fara deplasare la posta sau banca, folosind telefonul mobil, cu acces imediat la Rezolvari


Impresii de la cumparatori


 

Copyright © 2009 Editura Sfantul Nicolae
Toate drepturile rezervate
Web Design