Am colaborat cu profesori cu experienta didactica de cel putin 10 ani pentru ca raspunsurile si solutiile oferite sa te conduca la rezultate maxime. In data de 20 Martie 2009, echipa de profesori rezolvatori va definitiva elaborarea solutiilor pentru subiectele de BAC afisate in prima lor varianta, pentru disciplinele economie si informatica, fiind apoi introduse in Salile de lectura ale Rezolvari.net. Ulterior, vor fi adaugate solutii complete pentru disciplinele: Matematica M2, Psihologie, Filosofie, Logica, Istorie. Orice modificare a variantelor / subiectelor postate pe site-ul Ministerului, edu.ro (in 2008 au fost  zeci de erate la fiecare disciplina), se vor reflecta in modificarea /revizuirea solutiilor existente in Culegerile Online accesate in fiecare Sala de Lectura.

Spre Sala de Lectura   

Rezolvari.net

ofera acces imediat pentru pregatirea celor mai dificile discipline la examenul de bacalaureat la care nu exista inca aparitii de carte:

oferind indrumari si rezolvari sigure, excelent explicate, din partea unor colective de profesori cu multa experienta.


06.03.09 :: Sala de Lectura
permite deja accesul demonstrativ la Culegerile Online de: Informatica, Economie, Filozofie, Psihologie. Accesarea modelelor de rezolvare a subiectelor de bacalaureat este gratuit, prin intermediul aplicatiei Sala de Lectura, ce se descarca de
aici.


01.03.09 :: Variantele pentru Bacalaureat 2009
au fost afisate pe site-ul www.edu.ro
Ele vor fi verificate pana la 1 Aprilie, dupa care vor fi postate Ón forma finala.
viziteaza www.edu.ro  
Impresii de la cumparatori
Copyright © 2009 Editura Sfantul Nicolae
Toate drepturile rezervate
Editura Sfantul Nicolae SRL,
Cod Unic de Inregistrare 20285379
(cf. site Min. Finantelor,
adresa www.mfinante.ro,
codul unic 20285379 pt. cautare).
 
 

biblioteca