Culegerile online ale Rezolvari.net
cuprind, din data de 6 Martie 2009, primele subiecte rezolvate de BAC pentru disciplinele Economie, Informatica, Filozofie, Psihologie, fiind introduse in Sala de Lectura a fiecarei discipline. Pe masura ce echipele de profesori avanseaza in solutii, ele sunt postate pe servere, fiind imediat accesate de utilizatori. Fiind online, ritmic, toate solutiile subiectelor si pentru disciplinele Istorie, Psihologie, Filosofie, Logica vor fi disponibile in conturi, prin update, dupa inregistrare. Variantele sau itemii ce se vor modifica de Minister (in 2008 au fost zeci de erate la fiecare disciplina), vor fi urmarite de echipele de lucru, care vor revizui solutiile si rezolvarile din Culegerile Online accesate in Sala de Lectura.


Rezolvari.net

ofera acces imediat - prin sms- in pregatirea celor mai dificile discipline la examenul de bacalaureat:

oferind indrumari si rezolvari sigure, excelent explicate.


06.03.09 :: Sala de Lectura
permite deja accesul demonstrativ la Culegerile Online de: Psihologie, Filozofie, Economie, Informatica. Accesul este gratuit, prin intermediul aplicatiei Sala de Lectura, ce se descarca de
aici.


01.03.09 :: Variantele pentru Bacalaureat 2009
au fost afisate pe site-ul www.edu.ro
Ele vor fi verificate pana la 1 Aprilie, dupa care vor fi postate īn forma finala.
viziteaza www.edu.ro  
Rezolvari.net reprezinta o modalitate inovativa de pregatire pentru Examen, depasind variantele clasice frecvente (pregatire īn particular, discutii īndelungi pe internet, achizitie īntārziata a culegerilor de hārtie - cu solutii de nerevizuit īn cazul modificarii subiectelor). Rezolvari.net va sustine pentru un nivel superior de pregatire, prin:
  • Echipe de rezolvare cu mare experienta didactica
  • Sala de Lectura Personala
  • Acces rapid la Culegerile Online (24 h/24), postate pe servere performante
  • Atu-ul Culegerilor Online, care se pot modifica/updata din serverele Rezolvari.ro daca o parte a variantelor pe site-ul edu.ro sufera inlocuiri, erate, s.a.
  • Achizitie rapida a accesului la Culegerile Rezolvari.net, fara comanda si fara deplasare la posta sau banca, folosind telefonul mobil, cu acces imediat la Rezolvari
 

Copyright © 2009 Editura Sfantul Nicolae
Toate drepturile rezervate
Web Design